Verificare rca

Site-ul eBuget.ro va ofera posibilitatea de a verifica asigurarea RCA simplu, rapid si gratuit. Evolutia tehnologica specifica zilelor noastre ofera posibilitatea de a accesa aplicatia de verificare a politei de asigurare intr-un mod facil. Baza de date se actualizeaza la 24h, iar din acest motiv daca ati comandat o polita este necesar sa asteptati un interval de timp pentru utilizarea aplicatiei.

Este important sa verificati valabilitatea asigurarii RCA de fiecare data cand doriti sa plecati la drum. Pe langa faptul ca riscati o amenda usturatoare, exista posibilitatea de a ramane fara certificatul de inmatriculare. Avand in vedere nesiguranta rutiera, implicarea intr-un accident este deseori independenta de vointa dumneavoastra, iar constatarea lipsei unei asigurari valabile atrage dupa sine diverse consecinte negative. In acest caz va trebui sa suportati toate cheltuielile de reparatie, iar daca exista victime se adauga la sanctiunile prevazute de lege si posibilitatea de a ajunge in instanta pentru daune morale.

Calculul RCA se face simplu, prin completarea formularului cu informatii relevante si exacte din talonul masinii, precum seria, capacitatea cilindrica sau seria CIV. Datele despre proprietarul masinii sunt necesare pentru calcurarea ofertelor pentru asigurare si determinarea clasei bonus-malus in care va incadrati. Obtinerea unui verificari corecte este relationata cu completarea tuturor campurilor obligatorii, precum CNP-ul si numarul de inmatriculare.

Verifica preturile pentru asigurarea RCA

Platesti cum iti este mai usor: card, ramburs sau prin O.P. si ai livrare gratuita oriunde in tara.

CeBuget.ro ofera o evidenta centralizata a politelor de asigurare RCA incheiate, cu un scop precis in respectarea legislatiei si oferirea accesului facil la informatii despre polita de asigurare a unui autovehicul. In general, valabilitatea atinge o perioada de 6-12 luni si depinde de decizia soferului. Exista cazul in care se poate incheia un RCA valabil pe o durata de 3 luni, mai ales pentru autovehiculele inmatriculate in alte tari.

Mai mult, pe eBuget puteti compara ofertele a peste 10 companii de asigurari pentru RCA, precum si beneficiile adiacente: reduceri de pana la 10% pentru orice polita cumparata de pe platform noastra. Plata se poate efectua prin diverse modalitati: card, ramburs, O.P, iar livrarea este gratuita oriunde in tara.

In “secolul vitezei”, esti doar la cateva click-uri departare de informatia de care ai nevoie. Singurele conditii sunt sa ai un calculator sau un telefon cu conexiune la internet. Pe ebuget.ro poti sa iti verifici RCA-ul intr-un minut introducand CNP-ul si numarul de inmatriculare a masinii. Vei afla cand iti expira polita de Raspundere Civila Auto, dar si clasa de bonus-malus in care te incadrezi.

Mai mult, pe ebuget poti sa compari ofertele a peste 10 companii de asigurari pentru RCA si ai reduceri de pana la 10% pentru orice polita cumparata de pe Ebuget.ro

Verifica preturile pentru asigurarea RCA