Abonament Lunar
Canale TV
Viteză Download
Minute Nationale

All Inclusive Mini

 • Televiziune nelimitata
 • Viteza download de 200Mbps
 • Minute nelimitate international
66
200 Mbps
Nelimitat
140,00 lei (TVA inclus)

All Inclusive Fix Mobil

 • HBO GO inclus
 • Viteza download de 200Mbps
 • Minute nelimitate international
126
150 Mbps
Nelimitat
444,00 lei (TVA inclus)

Despre TV, Internet, Fix & Mobil

Avand scopul final de a satisface o gama completa de nevoi, pachetele de TV, Internet, Fix & Mobil sunt un concept nou, destinat actualizarii si mentinerii constante a unui grad ridicat de multumire, reflectat in randul clientilor.

Un aspect important este reprezentat de accesul constant la un tip de televiziune nelimitata, avand posibilitatea de a fructifica in mod definitoriu multitudinea preferintelor personale. Configurarea unei astfel de oferte isi are originea in manifestarea anterioara a unei nevoi acute de acoperire a tuturor domeniilor de interes: social, sportiv, educativ. Grila variata de programe determina valorificarea timpului liber pe care il petreceti in fata televizorului, care capata astfel valente considerabile in dezvoltarea personala.

Viteza ridicata de download reprezinta o caracteristica principala menita sa diferentieze in plan competitiv oferta noastra. De asemenea, acest factor influenteaza modul in care puteti beneficia de calitatea serviciilor in mediul online.

Echilibrul existent in pachetele ce cuprind oferte complete de telefonie rezida in capacitatea de a mentine un standard ridicat in calitatea activitatilor de ordin social. Comunicarea rapida, eficienta se datoreaza atat calitatilor referitoare la inglobarea unei arii vaste de acoperire a retelei, dar si in oferta de minute disponibile in acest sens.

De ce sa alegeti eBuget.ro

Unul dintre motivele principale care atesta profesionalismul site-ului eBuget.ro este reprezentat de experienta vasta in domeniul serviciilor online. Din aceasta cauza, se opteaza in mod constant pentru actualizarea ofertelor diverse, menite sa va ajute in gestionarea completa a nevoilor dumneavoastra.

O calitate definitorie pentru pachetele All Inclusive este determinata de puterea imensa de acoperire a preferintelor personale, accentuata de exploatarea maximizata a serviciilor de televiziune, telefonie si internet.

Stiri

 • Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  30.06.2014
 • Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  30.06.2014
 • Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  02.07.2014