Termeni și condiții

Prezentele conditii stabilesc regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica de catre societatea S.C. Ebuget Servicii Online S.R.L. Folosirea serviciilor de pe site-ul www.ebuget.ro este echivalenta cu acceptarea prezentilor Termeni si Conditii.

1. Prezentare

1.2. eBuget este instrumentul care te va ajuta simplu si rapid sa detii controlul bugetului tau. Introduci si gestionezi cheltuieli independent; poti sa vezi statistici de cheltuieli pe categorii si subcategorii; poti sa vezi analize ale propriilor cheltuieli zilnice si lunare. Site-ul www.ebuget.ro pune la dispozitie un serviciu de comparare a serviciilor financiare cu posibilitatea de a fi comandate prin introducerea datelor intr-un formular, pentru fiecare categorie in parte.

2. Accesarea si utilizarea aplicatiei si a site-ului

2.1 Aplicatia eBuget tine o gestiune virtuala a fondurilor tale in baza informatiilor furnizate de tine. Aplicatia nu poate accesa conturile tale si nu poate face tranzactii reale de bani. Ca urmare, nu ne putem asuma nicio raspundere cu privire la tranzactiile reale ce sunt efectuate de catre tine si nici pentru diferentele ce pot aparea intre gestiunea realizata de aplicatie si sumele ce apar in extrasul de cont bancar.

3. Politicade confidentialitate

3.1. Site-ul www.ebuget.ro si aplicatia ebuget isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru imbunatatirea servciilor proprii si asigura utilizatorii ca nu va face publice datele personale ale acestora. Datele vor putea fi modificate de catre utilizatori din panoul de control al aplicatiei si a site-ului.

4. Suspendare acces

4.1. Accesarea site-ului www.ebuget.ro sau a aplicației eBuget, poate fi restrictonata sau suspendata fără o notificare prealabila, doar în cazul în care nu au fost respectate conditiile de utilizare.

5. Serviciile sunt prestate de societatea S.C. Ebuget Servicii Online S.R.L. denumita in continuare "Prestatorul de servicii". www.eBuget.ro este marca sub care functioneaza compania.

6. Datele de identificare S.C. eBuget Servicii Online S.R.L:

·S.C. eBuget Servicii Online S.R.L.

·Sediu social: Str. Calea Giulesti, nr. 8D, Etaj 2, Cam. 1

·Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/8970/30.07.2014

·CUI 33435893

·Telefon: -

7. Definitii

Prin definitiile folosite in prezentelor Termeni si Conditii trebuie inteles:

·parola- un sir de caractere pentru identificarea utilizatorului, stabilit de utilizator in scopul obtinerii accesului autorizat la serviciile de pe pagina;

·denumirea utilizatorului (login)- adresa de email introdusa de catre Utilizator, cu confirmare pe adresa de e-mail data de Utilizator, unde Utilizatorul, declara ca adresa postei electronice data de acesta nu incalca drepturile unei terte persoane, si toate eventualele litigii pe aceasta baza vor fi solutionate fara participarea Prestatorului de servicii;

·logarea- identificarea de catre pagina www.ebuget.ro a Utilizatorului respectiv, care se logheaza cu conditia scrierii de catre utilizator a denumirii utilizatorului (login-ul) si a parolei;

·calculul- calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de Utilizator;

·pagina de internet- sistemul paginilor www accesibile pe pagina de internet la adresa https://www.ebuget.ro , reprezentand culegerea de documente statice si dinamice, continand folderele grafice, script-urile si alte elemente unite prin relatii reciproce.

·prestarea serviciilor pe cale electronica- efectuarea serviciilor, care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. utilizatorul - persoana fizica ce detine capacitatea deplina pentru efectuarea activitatilor juridice sau intreprinzatorul care foloseste pagina de internet;

·cookies - folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat;

·consumatorul - persoana fizica care efectueaza activitatea juridica nelegata direct de activitatea economica sau profesionala a acesteia;

·sistemul informatic- dispozitivele informatice si de programare care colaboreaza intre ele, asigurand procesarea si pastrarea precum si trimiterea si preluarea datelor prin reteaua de telecomunicatii cu ajutorul corespunzator pentru tipul respectiv al retelei dispozitivului final .

8. Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica

8.1 Tipurile de servicii prestate

In cadrul paginii de internet, S.C. Ebuget Servicii Online S.R.L. presteaza servicii de intermediere finaciara.

Folosirea paginii si protejarea informatiilor transmise

·Pagina de internet: www.ebuget.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice;

·Folosirea paginii de internet este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului este activat serviciul java script si folderele cookies;

·Pagina de internet este protejata cu ajutorul conectarii cifrate folosind protocolul https. Transferul datelor personale precum si procesul de autorizare, daca sunt utilizate, are loc cu ajutorul protocolului de securitate SSL - 128 biti. Prestatorul de servicii depune toate eforturile, pentru a asigura securitatea datelor trimise. Accesul la cont este protejat de login si parola;

·Parola trebuie pastrata intr-un loc sigur sau memorata, Prestatorul de servicii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de punerea la dispozitie de catre Utilizator a parolei si a numelui de utilizator persoanelor neautorizate;

·Utilizatorul are posibilitatea de a incheia in orice moment utilizarea serviciilor prestate pe cale electronica;

·Utilizatorul are posibilitatea in orice moment de a detecta si corecta erorile sale aparute la introducerea datelor prin modificarea datelor in sectiunea de administrare a contului personal.

9. Ofertele Prestatorului de servicii adresate Utilizatorului.

9.1. Utilizatorul, prin acceptarea prezentilor termeni si conditii, imputerniceste pe S.C. Ebuget Servicii Online S.R.L sa il reprezinte in relatia cu companiile partenere

9.2. Utilizatorul va completa formularul pentru cererea de oferta prin alegerea optiunii "Comanda". Prestatorul de servicii are contracte de mandat incheiate si care ofera serviciu pentru produsul solicitat de Utilizator.

9.3. In cadrul cererii de oferta Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:

·cunoasterea si acceptarea Termenilor si Conditiilor;

·datele completate sunt corecte si conforme cu realitatea. Orice declaratie neadevarata poate duce la anularea solicitarii.

·acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului in scopul elaborarii ofertelor solicitate.

Optional utilizatorul isi poate exprima acordul pentru procesarea datelor personale ale acestuia pentru a fi folosite in actiuni de marketing si telemarketing desfasurate de Prestatorul de servicii sau partenerii sai.

9.4.Sistemul informatic al Prestatorului de servicii analizeaza cererea de oferta a Utilizatorului si pregateste oferta .

9.5. Prestatorul de servicii , salveaza in contul personal al utilizatorului (creat pe site-ul www.ebuget.ro) ofertele solicitate.

9.6. Utilizatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de incheierea contractului.

9.7.. Confirmarea privind incheierea contractului

10. Conditiile si obligatiile partilor in cazul incheierea contractelor la distanta sunt reglementate de Ordonanta nr. 130/2000 priving regimul juridic al contractelor la distanta. Conform art. 7 pct. 1 al acestei ordonante Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Insa in conformitate cu prevederile art. 6 lit. a stabilesc faptul ca aceasta ordonanta nu se aplica in cazul contractelor privind servicii de investitii, operatiuni de asigurare si reasigurare, servicii bancare, operatiuni legate de fondul de pensii, operatiuni de bursa.

11. Protectia datelor personale

Administratorul datelor personale ale persoanelor este Prestatorul de servicii. Datele personale sunt procesate pastrand mijloacele de siguranta solicitate de legea romana si respectand prevederile legii in vigoare din acest domeniu. Prestatorul de servicii asigura Utilizatorilor posibilitatea schimbarii, modificarii datelor personale ale acestora precum si ridicarea obiectiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzand datele necesare incheierii si realizarii contractului) prin intermediul paginii de internet cu ajutorul formularului aflat pe paginile www.ebuget.ro sau sub forma scrisa prin trimiterea informatiilor la adresa de corespondenta a Prestatorului de servicii din Bucuresti.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind S.C. ebuget S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: oferirea de servicii de asigurare precum si servicii specifice sistemului financiar-bancar. Datele vor fi folosite si pentru activitati de marketing referitoare la produsele S.C. Ebuget Servicii Online S.R.L. precum si a serviciilor oferite de partenerii sai.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Furnizorul de produse/servicii pentru a putea intra in posesia produsului/serviciului cumparat; pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: agentilor economici (Furnizorilor de produse/servicii) inclusiv companiilor de asigurare si partenerilor ce au un contract semnat cu Operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@ebuget.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

12. Reclamatiile

12.1. Reclamatiile referitoare la functionarea paginii pot fi transmise folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de "contact" sau de asemenea in scris la adresa Prestatorului de servicii, Str Calea Giulesti, nr. 8D, etaj 2, Bucuresti.

12.2 Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia.

12.3 Privind rezultatul analizei reclamatiei,Prestatorul de serviciiinstiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Prestatorul de servicii .

13. Limba

Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator, Asigurator si Prestatorul de servicii este limba romana.

14. Dreptul de autor si materiale incluse pe pagini

14.1 Dreptul de autor pentru pagina de internet, informatiile si materialele incluse in aceasta precum si sistemele acesteia sunt proprietatea Prestatorului de servicii. Folosirea paginii www.ebuget.ro, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil al Prestatorului de servicii.

14.2 Informatiile si parti ale informatiilor incluse pe aceste pagini sunt supuse modificarilor. Prestatorul de serviciiisi rezerva dreptul de a edita informatiile sau parti ale informatiilor incluse pe aceste pagini fara instiintarea in prealabil a Utilizatorilor.

15. Modificari

15.1 Prezentele Termeni si Conditii sunt in vigoare din data de 01.12.2012.

Acestea, cat si modificarile acestuia sunt accesibile Utilizatorului prin accesarea paginii de internet.

15.2 Prestatorul de serviciiare dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentilor Termeni si Conditii.Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet impreuna cu marcarea numerica a urmatoarei versiuni a regulamentului. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia precum si intelegerea acestora.

15.3 In cazul discrepantelor dintre Termeni si Conditii si conditiile generale de asigurare, prioritate au conditiile generale de asigurare, cu respectarea pevederilor referitoare la incheiere si dreptul de a renunta la contract.

15.4 Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.ebuget.ro este acceptarea hotararilor prezentului Regulament.

16 . Responsabilitate

16.1 Prestatorul de servicii nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

16.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Prestatorul de servicii nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea formularelor din site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

16.3 Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Prestatorul de servicii nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

17. Securitatea datelor

Prin navigarea pe site-ul www.ebuget.ro, Prestatorul de servicii poate inregistra numai informatii sau date personale oferite in mod voluntar.

Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu de asigurare.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiti companiei noastre acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Prestatorul de servicii sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru. Prestatorul de servicii nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, nu vom dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la clientii nostri. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dvs. prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre)

Prestatorul de servicii a dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.

Pentru protejarea informatiilor personale, Prestatorul de serviciiutilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Prestatorul de servicii .