Abonamente Internet

 • compară până la 10 oferte de prețuri
 • alege viteza cea mai bună
 • vezi toți operatorii din orașul tău

Internet prin satelit

 • comparați toate abonamentele furnizorilor
 • alegeți pachetul cel mai avantajos
 • serviciul se activează în maxim 7 zile

Despre Internet

Internetul este unul dintre cele mai folosite mijloace de comunicare, informare si relaxare, devenind indispensabil atat pentru o mare parte a utilizatorilor casnici, cat si pentru cei comerciali. Desi ofera nenumarate avantaje precum viteza de comunicare si sursele inepuizabile de date, acest serviciu prezinta si dezavantaje.

Cele mai apreciate caracteristici ale internetului sunt abundenta informatiei si a resurselor educationale, rapiditatea de comunicare si socializare, mijloacele de relaxare precum jocurile online, televiziunea online sau filmele si serialele si, nu in ultimul rand, comertul electronic. Toate acestea cresc in timp nivelul de cunostinte al populatiei si gradul de confort, imbunatatind astfel calitatea vietii. Cu toate acestea, utilizarea necorespunzatoare a acestui serviciu poate atrage dupa sine consecinte grave.

Expertii in telecomunicatii avertizeaza utilizatorii de internet cu privire la securitatea informatiilor in permanenta, insa cu precadere in timpul utilizarii retelelor de socializare si a platformelor de tranzactionare online. Chiar daca tehnologiile de securizare si protejare a informatiilor din mediul online avanseaza pe zi ce trece, nu exista inca o metoda 100% sigura.

Un alt potential dezavantaj al acestui serviciu este resimtit in special de parinti cand vine vorba de continutul nepotrivit pentru copii sau adolescenti, dar si de ceilalti utilizatori anonimi care pot reprezenta un pericol.

Cu toate acestea, gradul de dificultate al utilizarii in siguranta a internetului este unul redus. Specialistii in securitatea datelor si identitatii recomanda sa utilizati parole complexe pentru conturile online si, eventual, sa apelati la un soft de administrare a parolelor care genereaza una noua la fiecare logare. Tot de maxima importanta este sa nu descarcati sau instalati fisiere sau programe suspecte fie de pe pagini web, fie din e-mail-uri primite din surse in care nu aveti incredere, si sa cititi intotdeauna termenii si conditiile de utilizare.

De ce internet prin eBuget?

eBuget este un comparator rapid si usor de folosit, actualizat zilnic. Prin urmare, putem garanta acuratetea informatiilor prezentate.

Pe masura ce internetul s-a raspandit si a devenit mai rapid, ofertele furnizorilor de internet s-au diversificat. Din moment ce si nevoile utilizatorilor sunt la fel de diversificate, a aparut astfel nevoia unui comparator care sa ajute clientii in alegerea celui mai potrivit abonament.

Acesta depinde aproape integral de scopul pentru care va fi folosit acest serviciu, insa mai exista si alte criterii precum bugetul disponibil, locatia la care se va instala abonamentul si calitatea serviciului de clienti. Pentru ca stim cat de importanta este alegerea unui serviciu potrivit pentru confortul dumneavoastra, am pus laolalta toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie.

Stiri

 • Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  30.06.2014
 • Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  30.06.2014
 • Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  02.07.2014