Despre eBuget.ro

Prin portalul eBuget dorim sa le oferim tuturor romanilor o solutie financiara completa ce poate fi accesata din orice locatie. Suntem prezenti la nivel online inca din anul 2008, in toata aceasta perioada acumuland experienta necesara in vederea proiectarii si implementarii unei solutii care ajuta persoanele fizice si cele juridice sa obtina toate avantajele tranzactionarii online. Asigurari, sisteme de creditare, utilitati sau diverse alte produse si servicii financiare, cu toate sunt inglobate in cadrul portalului eBuget.

Platforma eBuget.ro a luat nastere prin prisma unei initiative orientate spre satisfacerea diverselor nevoi financiare. Publicul din Romania necesita o gama complexa de servicii conexe, disponibile sub un plan tarifar diversificat, pliabil pentru orice tip de buget. De asemenea, mediul online reprezinta cea mai eficienta optiune pentru plata facturilor lunare sau pentru achizitionarea unui set complet de servicii: asigurari de viata, sanatate, calatorie sau RCA, abonamente de telefonie mobila, fixa si internet, dar si aplicarea pentru un credit bancar personalizat pe nevoile individuale. Prin intermediul platformei eBuget.ro aveti acces la o oferta extinsa de preturi promotionale, provenite direct de la distribuitori, dar si la o serie de aplicatii menite sa va faciliteze plata facturilor, incheierea asigurarilor sau achizitionarea serviciilor de facture cotidiana: energie electrica, gaze, telefonie si internet.

Avantajele utilizarii platformei eBuget.ro

Fiind gandita ca o unealta dedicata exclusiv utilizatorilor, este evident faptul ca va puteti bucura de numeroase avantaje in momentul in care decideti sa va inregistrati pe eBuget.ro. Aveti la indemana o suita de oportunitati care va ajuta sa incheiati numeroase tranzactii financiare fara a mai fi nevoiti sa va deplasati in sediile firmelor respective.

1. Achizitionati produse si servicii de acasa

Majoritatea companiilor si institutiilor financiare din Romania sunt dominate de o birocratie care nu face nimic altceva decat sa aiba repercusiuni negative in sanul dumneavoastra, al clientilor. eBuget sintetizeaza procedurile de achizitie a unor produse sau servicii prin intermediul unei platforme croite 100% pentru utilizator. Va realizati un singur cont si aveti acces deplin la toate serviciile noastre, in vederea achizitionarii unui produs fiind necesar doar sa aplicati cu ajutorul formularelor eBuget.

2. Aplicati cu usurinta pentru un credit bancar

Varianta clasica a acestei operatiuni implica vizita solicitantului in sediile bancilor din Romania in vederea obtinerii unor oferte. In urma numeroaselor vizite in institutiile bancare, veti fi nevoiti sa analizati cu atentie clauzele contractuale si sa aplicati pentru un credit. Bineinteles ca formalitatile sunt anevoioase, procedura avand o durata de pana la 30 de zile. eBuget schimba total acest aspect oferind tuturor vizitatorilor acestei platforme informatii concrete din domeniul creditelor bancare. Aveti la indemana o oferta completa a tuturor bancilor care ofera imprumuturi cat si un modul de comparatie pentru a observa in cele mai mici detalii diferentele contractuale, ale dobanzilor sau alti indici financiari. Aplicati pentru un credit bancar cu ajutorul formularului eBuget si veti fi contactati de unul dintre consultantii nostri in vederea stabilirii tuturor detaliilor obtinerii creditului mult visat.

3. Economisiti sume consistente de bani beneficiind de o suita de servicii financiare

Asiguram servicii complete si incercam zilnic sa imbunatim activitatea desfasurata pentru ca toti clientii nostri sa se bucure de un serviciu online cu adevarat profesional. Obiectivul nostru inca de la lansarea solutiei a fost de a-i ajuta pe clienti sa obtina un beneficiu financiar, fapt care s-a intamplat in urma numeroaselor avantaje pe care le oferim. Achizitionand orice serviciu sau produs prezent pe site-ul nostru nu doar ca veti castiga timp pretios, veti beneficia si de discount-uri substantiale.

Faceti economii de pana la 30% cu eBuget pentru ca noi punem pret pe bunastarea dumneavoastra si incercam sa va ajutam sa achizitionati produsele afisate la un pret cat mai bun. Colaboratorii nostri se bucura si ei de numeroase avantaje propunandu-va toate aceste servicii la nivel online, de aici si oportunitatea de a obtine tarife mult mai scazute, pe placul clientilor care ne folosesc platforma.