Carduri de Credit

 • comparator online de oferte
 • formular de aplicare intuitiv
 • procedură care durează maxim 48h

Carduri Avantaj

 • mai multe tipuri de carduri oferite de bancă
 • formular de aplicare rapidă
 • primiți un răspuns în 24h

Cardurile Bancare si utilizarea lor

Cardurile, indiferent de specificul lor, daca sunt de credit, de cumparaturi, sau de debit, sunt convenabile si usor de folosit. De aceea, ele au devenit extrem de populare si sunt folosite acum de toata lumea. Acestea faciliteaza orice fel de tranzactie, facand totul mai rapid si mai sigur. Transferul banilor, efectuarea platilor, incasarea salariilor sau a altor surse de venit, cumparaturile, totul se face acum prin intermediul cardurilor, iar dvs aveti acces non stop la banii dvs.

Motivul principal pentru care a devenit atat de raspandita folosirea cardurilor este siguranta. Indiferent de suma de bani de care vorbim, ne dorim sa ne simtim perfect in siguranta in moementul in care facem o tranzactie. Cardurile elimina riscul de a calcula gresit banii, de a ii pierde, sau a ti se fura deoarece totul se face in mod electronic, iar dvs puteti verifica in orice moment situatia contului.

Mai mult, produsele pe care ni le pun la dispozitie institutiile bancare ne ofera posibilitatea de a monitoriza non stop situatia contului nostru si de a gestiona cat mai eficient fondurile noastre. Putem avea acces la contul nostru chiar si online, simplu si rapid. Orice tranzactie se poate face din confortul casei dvs, fara a sta la cozile de la banca.

De ce sa alegeti Ebuget.ro

eBuget.ro va pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a face a alegere corecta in momentul in care va ganditi sa va faceti un card nou. Gasiti aici articole despre beneficiile pe care le prezinta cardurile de cumparaturi, sau de credit, tot ce trebuie sa stiti despre dobanzi si alte costuri pe care le-ati putea suporta si oferte avantajoase de la mai multe banci. Fiecare card este diferit, iar costurile pe care le veti suporta pentru intretinerea lui pot varia foarte mult de la un card la altul si de la o banca la alta.

Toate informatiile de care aveti nevoie sunt disponibile aici sub o prezentare clara si concisa pentru a va usura procesul de informare cu privinta la ofertele disponibile si pentru a va indruma spre o alegere corecta.

Cand punem problema economiilor noastre suntem foarte seriosi si nu vrem sa ne asumam niciun risc. De aceea, in momentul in care vrem sa cream un card, indiferent de specificul lui, consultam toate ofertele disponibile si negociem cu toate bancile, pentru a fi siguri ca incheiem un contract cat mai avantajos si pentru a asigura protectia cea mai buna economiilor noastre. Odata ce ati accesat site-ul nostru, nu mai este necesar sa consultati si alte surse pentru a cauta date suplimentare, sau lamuriri. Tot ce trebuie sa stiti va este pus la dispozitie.

Gama produselor oferite este cuprinzatoare si variata, astfel incat fiecare dintre dvs poate gasi aici cardul potrivit pentru nevoile si preferintele sale. Consultati toata oferta si cu siguranta veti putea alege cardul care va va oferi toate beneficiile pe care le doriti.

Stiri

 • Bancile: prieten sau dusman?
  Bancile: prieten sau dusman?
  21.07.2014
 • Ce credite au romanii la IFN-uri si la banci?
  Ce credite au romanii la IFN-uri si la banci?
  21.07.2014
 • Romanii vor putea lua credite mai usor: bancile nu mai fac profit
  Romanii vor putea lua credite mai usor: bancile nu mai fac profit
  21.07.2014

Articole Blog

 • De ce sa folosim carduri?
  De ce sa folosim carduri?
  02.07.2014
 • Cum functioneaza un card de credit?
  Cum functioneaza un card de credit?
  02.07.2014
 • Ce iti ofera un card de cumparaturi?
  Ce iti ofera un card de cumparaturi?
  02.07.2014