Calculator RCA

 
 1. Auto
 2. Autoturism
 3. Proprietar
 4. Prețuri Rca

Despre Calculator RCA

Asigurarea RCA reprezinta o polita obligatorie pentru fiecare sofer, prin intermediul careia persoanele adiacente prejudiciate primesc anumite despagubiri pentru daunelele materiale sau vatamarile corporale pe care le sufera acestea in urma unui accident rutier. Persoana responsabila de producerea accidentului nu beneficiaza de despagubiri pentru propriul vehicul, acestea fiind acoperite in cazul in care detineti o polita facultativa tip Casco.

Prin intermediul aplicatiei calculator RCA se poate calcula online polita de asigurare pentru autoturismul dumneavoastra. Tariful asigurarii de raspundere civila rutiera se stabileste in mod diferentiat, in functie de profilul clientului respectiv: varsta persoanei fizice, resedinta, domeniul de activitate pentru compania respectiva si capacitatea cilindrica a vehiculului pentru care se incheie asigurarea.

Exista o serie de conditii pe care trebuie sa le indepliniti pentru a incheia o polita obligatorie RCA:

 • Autovehiculul trebuie sa fie inmatriculat, supus procesului de inmatriculare sau inregistrat pe teritoriul tarii noastre.
 • Persoana asigurata necesita inscrierea in prealabil in cadrul documentelor de identificare ale masinii respective.
 • Existenta documentatiei care sa permita identificarea autoturismului: cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si documentul ce atesta dreptul de proprietate al persoanei care urmeaza sa incheie polita de asigurare.

Polita RCA inglobeaza pana in momentul de fata singurul tip de asigurare obligatorie care prezinta un caracter general, fiind impusa de statul roman si se incheie pentru autovehiculele inmatriculate in Romania. Asigurarea tip RCA detine o polita complementara numita Carte Verde, care ofera aceleasi beneficii in momentul in care circulati in strainatate, fara a implica plata unei prime suplimentare.

Calculatorul tip RCA va ofera posibilitatea de a obtine toate informatiile necesare prin intermediul catorva click-uri:

 • Primul pas este reprezentat de selectarea si completarea caracteristicilor si a datelor de identificare specifice autoturismului, precum si datele personale ale soferului. Este important sa indicati perioada pentru care doriti sa incheiati asigurarea tip RCA, precum si data de la care aceasta urmeaza sa intre in vigoare.
 • Este necesar sa mentionati maniera de contactare pentru incheierea politei de asigurare. Exista posibilitatea de a va contacta telefonic, prin intermediul unui e-mail sau se poate intra in posesia politei de asigurare cu ajutorul curierului.

Avantajele calculatorului RCA:

 • Cu ajutorul acestei aplicatii online aveti posibilitatea de a identifica oferta potrivita pentru nevoile personale. Calculatorul va pune la dispozitie lista tuturor companiilor de asigurari, pentru ca dumneavoastra sa realizati o comparatie in timp real. Prin aceasta metoda puteti gasi cea mai ieftina varianta de RCA pentru propria masina.
 • In acest fel uitati de cozile si drumurile interminabile necesare pentru a intra in posesia unei asigurari. Metoda online este rapida, eficienta si sigura.
 • Beneficiati de oferte de preturi de la mai multi asiguratori, iar plata se poate efectua cu ajutorul cardului.
 • Va oferim un numar de contact rapid pentru orice tip de nelamuriri. Personalul nostru specializat va pune la dispozitie suport online si telefonic.
 • Consultanta si consiliere gratuita in selectionarea unei oferte personalizate care sa indeplineasca un raport echilibrat intre pret si beneficii.
 • Va punem la dispozitie un serviciu prin care va anuntam cu 7 zile inainte ca asigurarea dumneavoastra sa expire, astfel incat sa nu aveti o grija constanta fata de reinnoirea acesteia.
 • Livrarea este gratuita in orice localitate din tara, intr-un interval temporal scurt, de maximum 24 de ore.

De ce sa alegeti eBuget.ro:

Va oferim posibilitatea de a compara tarifele RCA prin intermediul calculatorului online, care va pune la dispozitie lista tuturor companiilor de asigurari, precum si ofertele aferente ale acestora. Rapiditatea, comoditatea si siguranta reprezinta avantajele metodei online prin care puteti incheia o polita RCA obligatorie. Scopul acesteia este in interesul tertului pagubit, care este despagubit corespunzator in cadrul unui accident rutier produs din vina exclusiva a soferului.

Platforma eBuget.ro detine un personal specializat care sta la dispozitia clientilor pentru orice tip de nelamuriri. Prin intermediul suportului online va oferim consultanta si consiliere gratuita, pentru ca dumneavoastra sa alegeti cea mai benefica polita de asigurare pentru nevoile personale.