Informatii despre calculatorul de credite

Calculatoarele de credite sunt unelte folosite de majoritatea bancilor din Romania, rolul lor fiind unul pur informativ. Dedicate exclusiv clientilor aflati in cautarea unei solutii de a-si face calcule probabile in vederea apelarii la un imprumut bancar sau nebancar, aceste unelte nu fac nimic altceva decat sa va returneze cele mai importante detalii in privinta tipului de credit pe care intentionati sa-l preluati de la institutia financiara in cauza.

Desi discutam despre o unealta care va ofera date pur informative, este foarte important sa completati intr-o maniera corecta informatiile daca doriti sa primiti detalii corecte in privinta creditului dorit. Nu discutam despre formulare anevoioase ci despre unele destul de prietenoase, acest calculator de credite oferit de eBuget fiind alcatuit din cateva campuri usor de completat si in acelasi timp extrem de precise.

Tipul creditului - Pentru a accesa informatiile stocate in baza noastra de date, este absolut obligatoriu sa bifati ce tip de credit doriti sa accesati. Fie ca este un credit imobiliar, auto, de nevoi personale sau unul rapid, specificati acest detaliu si treceti la urmatorul pas al aplicatiei noastre.

Banca ofertanta - Noi va punem la dispozitie parteneriate cu majoritatea bancilor din Romania, cele mai importante institutii bancare oferindu-ne incredere deplina in vederea incheierii creditelor de orice fel. BCR, BRD, ING, Raiffeisen sau Banca Transilvania, sunt doar cateva dintre bancile partenere de la care puteti accesa un credit bancar. Utilizati unicul calculator de credite adaptat pentru toate bancile din Romania pentru a obtine grila de rate lunare.

Moneda - In euro, in lei sau in franci elvetieni, acestea sunt cele mai populare monede in care va puteti face un imprumut. Alegerea monedei este importanta prin prisma faptului ca acest indice are repercusiuni asupra dobanzii sau a ratei lunare, beneficiarul necesitand un studiu de piata in prealabil.

Venitul - Chiar daca este un camp informativ, completati-l cu date veridice pentru a putea avea garantia ca institutia bancara va poate propune cea mai buna oferta dintre cele disponibile. In eventualitatea in care acest camp va fi completat gresit, este foarte probabil sa primiti un rezultat eronat din partea calculatorului nostru de credite.

Valoarea creditului - Puteti face numeroase teste simuland diverse versiuni ale creditului dvs, valoarea creditului fiind un factor esential in ceea ce priveste rata lunara ce urmeaza a fi returnata de calculatorul eBuget. In functie de tipul creditului pe care l-ati selectat la pasul 1, valoarea imprumutului poate varia de la cateva sute de lei sau euro pana la cateva mii sau chiar sute de mii.

Perioada creditului - Unul dintre factorii esentiali in stabilirea ratei lunare, perioada creditului va ajuta sa obtineti un cost periodic pe care sa il acoperiti cu usurinta. Devreme ce o perioada mai scurta implica o rata lunara mult mai ridicata, selectati perioada optima pentru ca rata lunara sa nu depaseasca posibilitatile dvs.

Avantajele utilizarii calculatorului de credite oferit de eBuget

eBuget nu este un simplu site informativ, noi incercam sa va oferim o solutie completa de creditare, astfel ca solutia de calculator de credite se incadreaza in randul avantajelor pe care le oferim tuturor celor interesati de un imprumut bancar sau nebancar. Actualul script folosit inglobeaza toate campurile necesare obtinerii unor rezultate cat mai aproape de adevar, completarea corecta a campurilor aferente conducand catre statistici exacte, in concordanta cu cele pe care le-ati obtine daca ati solicita sprijinul unui consultant bancar.

Obtineti detalii complete ale creditului bancar - Pornind de la premisa ca interesul pentru un imprumut se va materializa, calculatorul de credite oferit de eBuget este solutia optima pentru cei aflati in criza de timp. Acum nu mai trebuie sa mergeti in fiecare sucursala a bancilor in vederea obtinerii informatiilor de creditare din partea unui consultant financiar, aveti la indemana un calculator de credite modern, usor de folosit si 100% eficient, rezultatele oferite in urma parcurgerii tuturor etapelor fiind in stransa concordanta cu realitatea.

Flexibilitate desavarsita, comparati rezultatele de la peste 20 de institutii bancare - Actuala versiune a calculatorului preia informatiile de la peste 20 de institutii bancare si le transforma in date concrete, puse la dispozitia oricarui utilizator. Ceea ce este important cu adevarat este flexibilitatea pe care v-o oferim, in momentul accesarii bazei de date cu tipurile de credite fiindu-va returnate diverse rezultate pe care le puteti compara, in acest fel alegerea colaboratorului pentru imprumut realizandu-se extrem de rapid.

Un numar nelimitat de comparari efectuate de cate un utilizator - Fara limite, asa putem caracteriza noul calculator de credite oferit de eBuget, fiecare vizitatori avand la dispozitie oricate versiuni de operare a calculelor aferente. Indiferent de tipul imprumutului pe care doriti sa-l solicitati institutiilor bancare si/sau nebancare, va puteti face numeroase calcule in vederea obtinerii celei mai bune solutii pentru necesitatile dvs.

Stiri

 • Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  30.06.2014
 • Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  30.06.2014
 • Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  02.07.2014