Calculator Casco

 1. Detalii autoturism
 2. Detalii propietar
Bine ai venit, hai să estimăm asigurarea CASCO
Te ajutam sa comanzi o asigurare CASCO potrivita pentru masina ta

  Despre calculatorul Casco

  Asigurarea CASCO este inclusa in categoria politelor facultative, incheiate pentru vehiculul individual. Majoritatea soferilor se afla in cautarea unui echilibru, care sa infatiseze atat un pret redus, dar si beneficii variate. O solutie in identificarea celui mai bun pret de pe piata este calculatorul CASCO. Prin intermediul acestei aplicatii online se poate calcula pretul oferit de o gama variata de companii de asigurari de pe teritoriul tarii. In mod cert, oferta variaza in functie de compania de asigurari, insa se remarca existenta unei serii de caracteristici comune.

  Motivele pentru care este necesar sa iti protejezi masina cu un CASCO sunt multiple, fiind in principal axate pe faptul ca acest tip de asigurare este conceput si adaptat pentru totalitatea conditiilor economice actuale: costul de achizitie este foarte accesibil pentru majoritatea tipurilor de bugete, pachetul de servicii oferite este complet, solutionarea profesionala a daunelor suferite si decontarea rapida intre compania asiguratoare si client, existenta unei retele nationale de service-uri acceptate, distribuite uniform pe teritoriul Romaniei pentru a va oferi o decontare rapida.

  Care sunt riscurile acoperite de asigurarea Casco:

  • Avarii: in cazul ciocnirilor intre vehicule, rasturnari, zgarieturi, caderea corpurilor straine pe caroseria autoturismului, anumite pagube produse de corpurile mobile care se afla in interiorul masinii, caderea vehiculului in apa sau prapastie.
  • Incidenta actelor de vandalism: pagubele produse de o terta persoana in timp ce autovehiculul stationeaza, sau cele datorate animalelor salbatice.
  • Fenomenele naturale, precum grindina, avalansele de zapada, cutremurele de orice intensitate, sau alunecarile de teren ce condus la producerea daunelor pentru masina asigurata.
  • Furtul autoturismului sau al unor piese componente. Se ofera despagubiri si pentru cheltuielile aferente pentru momentul in care trebuie sa inlocuiti cheile sau sistemul de inchidere.

  Se poate incheia o polita Casco in momentul in care detineti un vechicul inmatriculat in Romania, sau urmeaza sa achizitionati o masina pe care o veti plati in numerar. Suma maxima asigurata de polita Casco este de 40.000 de euro, iar conditia principala este ca vehiculul sa nu fie mai vechi de 10 ani, insa este importanta si actualizarea ITP-ului. Exista o inspectie de risc, in urma careia sunt stabilite avariile existente ale autovehicului , pentru a evita despagubirea unor avarii preexistente.

  Calculatorul Casco are un principiu simplu de functionare. Primul pas este reprezentat de alegerea unei oferte din cadrul companiei de asigurare pe care o doriti, urmata de trimiterea cererii. Intr-un interval scurt de timp un specialist in asigurari o sa va contacteze cu o recomandare gratuita si o oferta concreta. In momentul in care doriti sa incheiati asigurarea aveti nevoie de doua documente relevante:

  • Cartea de identitate sau talonul masinii dumneavoastra
  • Pentru persoanele fizice este necesar actul de identitate al proprietarului, iar in cazul persoanelor juridice avem nevoie de codul unic de inregistrare al firmei.

  Livrarea politei de asigurare este gratuita si este urmata in mod general de o inspectie de risc, care consta in efectuarea unei serii de fotografii ce sustin conditia initiala a autoturismului. Plata se poate efectua fie numerar, in momentul in care polita este livrata, sau la sediul companiei.

  De ce sa alegeti eBuget.ro

  Platforma eBuget.ro va ofera posibilitatea unica de a calcula, compara si cumpara asigurarea Casco potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Procesul este unul simplificat: accesarea site-ului, creearea contului si autentificarea. Pasul final este reprezentat de accesarea calculatorului Casco, care in functie de profilul de client va genera varianta potrivita, urmarind un raport echilibrat intre satisfacerea cerintelor dumneavoastra si obtinerea celui mai bun pret existent pe piata.

  Prin intermediul calculatorului Casco puteti afla pretul asigurarii in aproximativ 10 minute, fiind necesare doar CNP-ul proprietarului, talonul autovehiculului si numarul de kilometri inregistrati in acel moment la bord. Alegerea tipului de polita va apartine in totalitate, iar din acest motiv va puteti asigura vehiculul exclusiv pentru avarii, furt, asistenta rutiera, sau pentru o siguranta maxima se poate opta pentru asigurarea propriei persoane si a membrilor familiei in cazul accidentelor rutiere.