Ce iti ofera un card de cumparaturi?

Ce iti ofera un card de cumparaturi?

 

Detalii

Cardurile au devenit atat de populare incat ne-am obisnuit sa le folosim pentru orice tranzactie face, indiferent daca facem cuparaturi, ne platim facturile sau vrem sa tranferam bani. Avantajele, comfortul si siguranta pe care le ofera cardurile sunt foarte apreciate si de aceea dorim sa le folosim pentru orice, intr-un mod cat mai avantajos.

Datorita acestei cereri foarte mari din partea pietei si a tendintei din ce in ce mai mari de a face orice cumparaturi intr-un mod cat mai comod si mai avantajos au aparut cardurile de cumparaturi. Acestea difera de cardurile de credit sau de debit si sunt menite doar folosirii pentru achizitionarea de diverse produse.

Fie ca vreti sa faceti cumparaturile obisnuite de la supermarket, sau doriti sa cumparati un televizor nou, ceva pentru gradina, mobila, haine, vreti sa faceti rezervarile pentru vacanta, vreti sa faceti cumparaturi online sau orice altceva doriti sa cumparati, puteti face acest lucru cu cardul de cumparaturi,chiar cu commission 0, astfel incat nu platiti nimic in plus. De asemenea, puteti folosi cardul chiar si in strainatate.

Metodele de rambursare sunt flexibile si le puteti negocia cu banca. Daca inapoiati banii pana intr-un anumit termen, atunci comisionul este inexistent. Dvs alegeti cati bani rambursati lunar, prin ce metoda (depunere numerar, virament bancar, etc.), daca platiti in rate si chiar suma de bani pe care o depuneti lunar.

Mai mult, in functie de parteneriatele incheiate intre banca dvs si diferiti comercianti, va puteti bucura de reduceri, oferte speciale pentru plata in rate, bonusuri pe care le puteti folosi cum doriti in cazul achizitiilor facute de la acesti parteneri. Astfel, daca alegeti ca create un card de cumparaturi la o banca ce a incheiat un parteneriat cu un comerciant pe care il frecventati si daca va folositi cardul tinand cont de acest lucru puteti face chiar si economii. In momentul in care cumparati ceva in rate este important sa beneficiati de un tratament preferential. Suma pe care o economisiti in timp poate fi substantiala.

In prezent suntem supusi la numeroase tentatii care sunt prezente peste tot. Suntem obisnuiti sa facem mult mai multe cumparaturi decat in trecut si ne putem bucura de oferte foarte bune in mediul online. Cu ajutorul unui card ne putem gestiona banii in asa fel incat sa ne satisfacem toate nevoile si sa ne bucuram de orice oferte disponibile, atat fizic, cat si online. Cardul de cumparaturi este conceput special pentru a face experienta cumparaturilor cat mai placuta, mai comoda si mai avantajoasa. Bonusurile de care ne putem bucura pot fi substantiale, iar economiile care le facem in decursul unei luni ne pot ajuta in alta parte.