Urmatoarele documente sunt necesare:

Asigurarea de sanatate nu este o polita obligatorie, insa este foarte importanta pentru orice persoana. Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem, astfel ca trebuie sa facem tot ce ne sta in putere pentru a ne asigura ca este intotdeauna protejata. Aceasta polita de asigurare va scuteste de costurile aferente unui tratament necesar in cazul in care va imbolnaviti sau suferiti un accident care necesita internarea in spital. Dupa cum stim, costurile tratamentelor pot fi extrem de ridicate, iar achitarea lor poate ridica probleme. Acesta este cel mai important motiv pentru care este recomandat sa incheiati o asigurare de sanatate.

Asigurarea de sanatate online nu difera de cea traditionala decat prin modul de achizitie, care in cazul acesteia este mult mai facil, incheindu-se prin intermediul unui site care colaboreaza cu firmele de asigurari sau cu un broker autorizat, un site precum Ebuget.ro.

Care sunt daunele acoperite de asigurarea de sanatate?

O asigurare de sanatate este menita sa acopere costurile de spitalizare, precum si interventiile chirurgicale desfasurate atat in spitale de stat, cat si private. In functie de clauzele pe care le includeti in polita dumneavoastra de asigurare, veti beneficia de ajutor in diferite circumstante, avand posibilitatea de a beneficia de serviciile contractate chiar si in afara tarii. Incheind o astfel de asigurare, va veti bucura de o siguranta mai mare si veti avea un stres un minus, iar in cazul nefericit in care o boala sau un accident va strica planurile, fie ca sunteti acasa, fie ca sunteti plecat in vacanta, veti stii ca asigurarea va acoperi costurile medicale pe care trebuie sa le suportati.

Asigurarea de sanatate va acoperi cheltuielile de spitalizare si de tratament, precum si transportul de specialitate. In functie de polita pe care o alegeti, aceasta poate prevedea achitarea tuturor cheltuielilor in cazul in care sunteti victima nefericita a unui eveniment de natura medicala. Este foarte important sa beneficiati intotdeauna de tratamentul de cea mai buna calitate.

Ce trebuie sa stiti despre aceste polite?

Este foarte important ca in momentul in care incheiati o asigurare de sanatate sa asigurati toate datele solicitate de asigurator cu o maxima precizie. Oferiti toate datele privitoare la antecedentele medicale pe care le aveti, la eventuale tratamente pe care le urmati si la starea de sanatate actuala. In cazul in care nu ati facut cunoscute asiguratorului toate detaliile solicitate, riscati ca in momentul in care aveti nevoie de acoperirea asigurarii sa nu puteti beneficia de ea.

Cititi cu atentie toate clauzele politei si verificati daca suma asigurata este suficient de mare pentru a va fi de un real folos in cazul unui incident. Daca aveti orice nelamurire, discutati cu un consultant de specialitate inainte de semnarea politei pentru a avea certitudinea ca ati facut alegerea care deserveste cel mai bine nevoile dumneavoastra.

Asigurarea de sanatate este una dintre cele mai importante polite pe care trebuie sa o detineti, motiv pentru care este esential sa acordati cea mai mare atentie tuturor detaliilor care intra in componenta sa. Verificati suma asigurata, incidentele acoperite de asigurare, conditiile in care se acorda despagubirea, valabilitatea polieti si zonele in care actioneaza (acoperire nationala sau internationala).

De ce asigurare de sanatate prin Ebuget.ro?

Piata asigurarilor de sanatate in sistem privat s-a dezvoltat foarte mult in Romania, ajutand oamenii sa se bucure de cel mai bun tratament intotdeauna, lucru care inainte ridica, pentru multi, problema costului. Acum, pentru contravaloarea unei prime anuale, asiguratorul acopera sumele necesare interventiilor chirurgicale sau tratamentelor de lunga durata.

Atunci cand incheiati o astfel de asigurare trebuie sa va puneti unele intrebari: care este compania de asigurari cu care ar trebui sa semnez un contract, care este polita care raspunde cel mai bine nevoilor mele, care este valoarea asigurarii pe care o doresc si cum pot face o economie prin intermediul asigurarii? Ebuget.ro va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti raspunsurile pentru toate aceste intrebari.

Echipa noastra va asigura toate informatiile care va sunt necesare in vederea alegerii politei potrivite. Am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte din partea companiilor de asigurare cu cel mai bun renume de pe piata si am conceput un formular simplu de utilizat care, dupa introducerea datelor solicitate, va ofera pretul politei pe care o doriti.

Avantajele pe care le prezinta asigurarile online sunt mai usor de observant decat in cazul oricaror alte servicii. In cel mai scurt timp puteti face o comparatie intre ofertele celor mai bune firme de asigurari analizand date precum serviciile oferite si preturile aferente acestora, conditiile de asigurare, etc. Odata ce ati completat un simplu formular, contractul de asigurare va fi livrat la adresa specificata de dumneavoastra prin intermediul unei firme de curierat.

Ebuget.ro va pune la dispozitie un comparator de preturi care functioneaza pentru toate politele de pe site si va ofera preturi speciale, ce pot fi cu pana la 30% mai mici fata de cele practicate intr-un magazin fizic. De asemenea, aveti acces la ghiduri explicative care va ajuta sa va hotarati cu privire la polita pe care o doriti si la cele mai recente stiri din domeniu. Lucram in permanenta pentru a va asigura cele mai avantajoase oferte si pentru a va tine la curent cu noile evenimente sau modificari din domeniu.

Stiri

 • Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  30.06.2014
 • Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  30.06.2014
 • Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  02.07.2014

Articole Blog

 • De ce am nevoie de asigurare CASCO?
  De ce am nevoie de asigurare CASCO?
  19.07.2014
 • De ce RCA Auto de pe E-buget.ro?
  De ce RCA Auto de pe E-buget.ro?
  19.07.2014