Informatii utile:

Asigurarea de calatorie este mai mult decat o moda, este o solutie eficienta prin care iti poti proteja sanatatea in vacanta si te poti bucura de timpul petrecut in alte tari fara griji. Noi credem ca este o investitie in linistea ta si a celor cu care calatoresti.

Cine are nevoie de o polita?

Oricine calatoreste in strainatate va avea nevoie de o astfel de polita.

Fie ca este o calatorie in interes de afaceri sau plecam in concediu, asigurarea de calatorie aduce confortul si siguranta, cel putin financiara, necesara.

Totodata, incheierea unei polite de calatorie este o decizie fireasca pentru orice persoana responsabila, careia ii place sa planifice lucrurile din timp si sa-si usureze viata. Indiferent de tipul si scopul calatoriei, utilitatea asigurarii este incontestabila.

Intotdeauna apar lucruri neprevazute si cum in strainatate costurile pentru serviciile medicale sunt cu mult mai mari, aveti in vederea incheierea unei polite care reprezinta un pret infim care te poate salva de multe situatii neplacute.

Ce reprezinta asigurarea de calatorie?

O asigurare de calatorie este un produs facutativ promovat de companiile de asigurari ce ofera plata contravalorii servciilor medicale de urgenta atunci cand calatoresti in strainatate. Aceasta are si o componenta de viata, oferind despagubiri rudelor in caz de deces.

Trebuie insa sa mai stim ca o astfel de polita este totusi obligatorie pentru calatoriile in statele pentru care cetatenii romani au in continuare nevoie de viza.

Ce riscuri acopera?

In general, polita va acoperi urgentele medicale ce apar in timpul in care va aflati in alta tara.

Costurile de repatriere sunt deasemenea acoperite pentru acele cazuri in care nu puteti beneficia de serviciile medicale necesare.

Bagajele dumnevoastra sunt asigurate in limita unor anumite valori stabilite de asiguratori. Veti fi asigurat si in cazul in care va sunt deteriorate bagajele sau va sunt furate ori pierdute.

O optiune foarte utila este cea de acoperire in cazul in care se intarzie calatoria sau se anuleaza. Unii asiguratori ofera acoperire in cazuri de raspundere civila (valoarea asigurata pentru raspundere civila poate depasi chiar si 10,000 Euro).

Daca aveti nenorocul sa va pierdeti buletinul sau pasaportul veti fi despagubit de catre firma de asigurari si vi se vor rambursa costurile in cazul in care compania aeriana nu mai opereaza zborul dumneavoastra.

De ce asigurari de calatorie de pe Ebuget.ro?

In momentul in care plecati intr-o calatorie, indiferent daca este pentru o vacanta sau este o calatorie de afaceri, doriti ca totul sa decurga fara incidente neplacute, acestea putand ridica probleme dificile atunci cand sunteti intr-o tara straina. De aceea, este important ca intotdeauna sa incheiati o asigurare de calatorie care sa va ajute in cazul in care va imbolnaviti sau suferiti un accident. Pe platforma Ebuget.ro puteti calcula si compara preturile pentru ofertele celor mai bune companii de asigurari din Romania.

Pentru a alege cea mai buna polita de asigurare, este important sa cunoasteti toate informatiile referitoare la aceasta. De aceea, echipa noastra a inclus toate aceste informatii alaturi de ofertele pe care le-am considerat a fi cele mai atragatoare. Consideram ca fiecare client trebuie sa se simta in siguranta cu alegerea facuta, motiv pentru care oferim toate detaliile necesare unei informarii cat mai complete, precum si posibilitatea de a consulta un specialist in domeiu care este capabil sa va raspunda oricaror intrebari privind acoperirea politelor, conditiile de despagubire, riscurile acoperite, etc.

Pentru a calcula pretul asigurarii de calatorie avem nevoie sa ne furnizati o serie de date exacte prin intermediul unui formular conceput pentru a fi cat mai simplu si mai rapid de folosit. Printre datele pe care le solicitam se regasesc informatii precum destinatia calatoriei, data de plecare si de intoarcere, scopul calatoriei, mijlocul de transport folosit si altele asemenea. Asigurarea va acoperi costurile aferente eventualelor tratamente medicale care va vor fi necesare pe perioada in care va aflati in strainatate.

Ebuget.ro este cea mai buna solutie pentru cei care doresc sa incheie o asemenea polita, deoarece colaboreaza cu companiile de asigurari cele mai importante de pe piata, va asigura in cel mai scurt timp cele mai bune oferte (actualizate in permanenta pe site) si va ofera preturi semnificativ mai mici decat orice alte surse de unde puteti achizitiona asigurari. Aveti posibilitatea de a alege intre mai multe modalitati de plata, iar contractul va este furnizat imediat.

Stiri

 • Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  Cine poate lua un credit prin Prima Casa?
  30.06.2014
 • Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  Pasii pentru obtinerea unui credit Prima Casa
  30.06.2014
 • Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  Ce rata lunara se plateste pentru programul Prima Casa?
  02.07.2014

Articole Blog

 • De ce am nevoie de asigurare CASCO?
  De ce am nevoie de asigurare CASCO?
  19.07.2014
 • De ce RCA Auto de pe E-buget.ro?
  De ce RCA Auto de pe E-buget.ro?
  19.07.2014